AFHOLDT: Kom til digitale inspirationsdage i hele landet - gratis!

Uddanner vi nutidens elever til fremtidens arbejdsmarked? Det spørgsmål sætter Microsoft fokus på i samarbejde med Atea.

Du er hermed inviteret til digitale inspirationsdage den 6. juni til den 9. juni rundt omkring i landet. Dagene vil kredse om, hvilke kompetencer børn og unge skal tilegne sig for at gøre sig gældende på fremtidens arbejdsmarked, vi endnu ikke ved hvordan vil se ud.

Det 21. århundredes kompetencer – specielt med fokus på innovation, kollaboration og kreativ brug af it – kommer i centrum på dagene. Tilmeld dig her og læs mere om de fede og gratis events.

s4_edu-1

Det er vigtigt, at uddannelsesinstitutioner i dag er i stand til at stille en platform til rådighed for elever og studerende, som gør dem i stand til at arbejde kreativt og innovativt - både i dybden og i bredden.

På disse inspirationsdage vil I møde erfarne og inspirerende undervisere fra både ungdomsuddannelser og grundskoler. De deler ud af deres viden og viser, hvordan de på Microsofts platform samarbejder multimodalt med elever og kolleger i OneNote, bruger flipped learning, arbejder med PowerPoint/OfficeMix og laver fantastiske online præsentationer med Sway.

Kort sagt: Kom med på en digital opdagelsesrejse, få nye input og bliv inspireret til undervisningen!