Kundehistorier

Vi har sammen med vores tætte partnere rigtigt mange gode kundehistorier, som ikke nødvendigvis ser dagens lys i den travle hverdag. Efter flere opfordringer vil vi som et nyt initiativ begynde at dele disse inspirerende historier i vores nyhedsbrev samt på vores blog.

I denne måned har vi modtaget flere gode cases fra partnere, men har nøje udvalgt to succes-historier, som vi gerne vil dele med jer .

 

Flere og flere kommuner oplever store udfordringer med den digitale kollaborationen mellem det administrative og pædagogiske personale, da disse gruppers Microsoft-licenser oftest ligger forskellige steder.

I denne måneds kunde-case fra Proactive kan man læse mere om, hvordan deres forskellige løsninger kan hjælpe kommuner med at samarbejde på tværs af Office 365 tenants. Vi ser typisk at det drejer sig om mail, kalender eller andre kommunikationsværktøjer, hvor kommunerne risikerer at gå på kompromis med sikkerheden, når deling og kollaboration imellem de to grupper finder sted. Både Lejre og Horsens kommune er gode eksempler, hvor Proactive har hjulpet med at tackle udfordringen med kommunikations- og samarbejdsværktøjer på forskellige vis.

Læs historien her:  https://blogs.technet.microsoft.com/dk_uddannelse/?p=10945&preview=true

 

Digital differentiering i undervisningssammenhæng opstår, når digitale virkemidler understøtter den enkelte elevs foretrukne læringsform og giver derved plads til udfoldelse og kreativitet.

I vores kunde-case nummer to kan man læse mere om, hvordan Microsoft partner, inLogic, hjælper Uddannelsescenter Holstebro enkelt og nemt igang med at udnytte Teams og OneNote optimalt til en inkluderende undervisning. Efter at have været en forløber for Teams i flere år, har Holstebro Kommune nu søgt og fået midler til at gennemføre et projekt, hvor Teams og OneNote indføres som en central del af undervisningen. Med inLogics UMS-integration sikrer Hostebro Kommune, at data synkroniseres uden besvær fra det studieadministrative system. Dette understøtter således ikke kun differentieret læring, men styrker samtidig samarbejdet i lærer-teamet ved at give lærerne nye og bedre muligheder for deling af videns og materiale.

Læs historien her: https://blogs.technet.microsoft.com/dk_uddannelse/?p=10935&preview=true 

 

God læselyst