Reclaim the future classroom

Som en konstant ledestjerne for det arbejde vi laver i det danske uddannelsesteam, er ordet relevans.

 

Vi vil være relevante for vore kunder og vores samarbejdspartnere. Vi vil være Partners In Learning.

 

Derfor er det med glæde, at jeg kan løfte sløret for vores samarbejde med Københavns Professionshøjskole, KP (tidligere UCC). Vi starter et projekt, som kalder "Reclaim the future classroom". Det tager udgangspunkt i at både vi og KP kan tilbyde undervisning, workshops og læring der rammer det, som bliver vi regner med bliver efterspurgt i fremtiden. Både i erhvervslivet og i livet generelt. Det handler om at kunne bruge sine evner og kompetencer i samskabende, innovative, kreative og komplekse situationer. Have empati og kritisk sans - blandt meget andet.

 

Den 18. juni holder vi kick-off på Campus Carlsberg. Vi har et stærkt program og vi håber meget du har lyst og mulighed for at komme forbi og blive inspireret. Læs mere og tilmeld dig her… 

 

 

Agenda for Workshop
Kl. 13.00 Introduktion til Reclaim the future classroom og dagen v/Lasse Remmer - KP, Christian Juul Petersen - Lenovo og Morten Ovesen - Microsoft

Kl. 13.10 Hvorfor teknologiforståelse, samskabelse og kreativitet? Hvad tilbyder Københavns Professionshøjskole (KP) v/Bjørn Ilsøe, chef for Institut for Didaktik og Digitalisering, (KP)

Kl. 13.25 Forskningsresultater og praksisafprøvning med Minecraft i folkeskolen og læreruddannelsen v/Lise Møller, Lektor (KP)

Kl. 13.55 Pause, hvor der netværkes over et let traktement med bobler

Kl. 14.30 Stephen Reid fra www.immersiveminds.com deler sin omfattende viden fra skoler og undervisningsministerier i hele verden.
Om sig selv og sit arbejde skriver Stephen:
"Stephen works with students, teachers and school leadership to create bespoke learning resources and environments using a wide range of accessible technology, such as Minecraft, 3DPrinting, Animation, Virtual and Augmented Reality, micro:bits and maker tech, to support pedagogy, classroom management, and assessment."

Kl. 15.15 Talkshop om Minecraft: Education Edition - Minecraft Mentor og lærer Katja Borregaard viser os, hvordan Minecraft fungerer i hverdagen på hendes skole og kører en live Minecraft session.
Endelig er der fokus på de læringsmæssige og motivationsmæssige fordele ved Minecraft.

Kl. 16.00 Tak for i dag.

Tilmeld dig her