Study Smarter fortsætter for fuld udblæsning - I kan stadig nå at få os på besøg

Af Sara Høyer Kragelund, Study Smarter ekspert, Microsoft Danmark

Siden efteråret 2012 har Microsoft tilbud gratis workshops til skoleelever, gymnasieelever, erhvervsskoleelever og studerende. Og vi har aldrig haft så travlt som nu. I efteråret 2013 inspirerede vi mere 5.000 elever og studerende til at få bedre studievaner med it - og vi fortsætter i samme tempo hele foråret 2014.

Hvis din skole er interesserede, kan I stadig nå at booke et Study Smarter oplæg - vi booker efter først til mølle princippet.

Men hvad er Study Smarter? Og hvorfor tilbyder Microsoft det gratis?
Study Smarter er oplæg på 90 minutter, hvor vi viser elever og studerende, hvordan de ved hjælpe af digitale redskaber kan løfte deres forberedelse og blive mere effektive i hverdagen samt opnå fordele i forbindelse med eksamen og større opgaver.

I folkeskolen har vi desuden rigtig gode erfaringer med at afholde Study Smarter oplæg for elever og lærere, som har modtaget Windows Tablets. På den måde kan vi hjælpe jer godt i gang med at bruge jeres nye tablets, samtidig med at vi viser jer, hvordan i kan bruge it bedre i hverdagen.

For Microsoft giver det god mening, at vi hjælper elever og studerende til at få mest muligt ud af vores værktøjer og produkter som Windows og Office, som er de digitale redskaber langt størstedelen allerede bruger og kender.

Study Smarter oplæg afholdes på jeres adresse, i jeres lokaler. Det eneste krav vi stiller er, at der er mindst 50 deltagere på en dag - hvis det er bedst for jeres elever, deler vi gerne eleverne op i mindre hold og afholder flere sessioner i træk. Vi har afholdt Study Smarter oplæg for alt fra 25 til 500 elever på én gang - det er jer der kender jeres elever bedst, så det er jer der sætter rammerne for, hvordan vi bedst indretter oplægget hos jer.

Vores oplægsholdere er unge it-eksperter som er studerende på videregående uddannelser og brænder for at forbedre elever og studerendes oplevelser med it.

Lær mere om Study Smarter på vores hjemmeside www.microsoft.dk/studysmarter eller kontakt projektleder Sara Høyer Kragelund på a-sahoye@microsoft.com for at høre mere.