Tak for denne gang

Kære alle,

 

Så er det blevet min tur til at takke af. Jeg er blevet færdig som civiløkonom og og har fra i dag opsagt min stilling i Microsoft Danmark.

 

Det er selvfølgelig vemodigt at skulle sige farvel til uddannelsesområdet efter 7 år i industrien, men det er jo en fornøjelse at kunne tænke tilbage på alle de gode minder, rejser, projekter og snakke der har været igennem tiden. For én der startede med at kigge på teknologi i undervisningen, da vi stadig havde Windows 7 og en iPad kun var et rygte fra USA, så er det skræmmende og spændende at se hvor langt vi er kommet i dag, samt hvor vi er på vej hen.

 

Jeg kommer heldigvis ikke til at sige farvel til Microsoft, da jeg er blevet tilbudt en stilling i vores britiske hovedkontor, hvor jeg skal begynde september 2018. Derfor regner jeg stærkt med at se mange af jer i gin-baren til Bett 2019 i januar :)

 

Jeg ved at der er flere der ligger inde med spørgsmål som i gerne vil skrive til mig om angående produkter og services fra Microsoft, men disse skal i fremtiden rettes til:

 

Tak for mange gode år og den fantastiske oplevelse det har været at arbejde sammen med mange af jer.

 

Mange kærlige hilsner

Kresten

P.S. Hvis vi skal drikke en kop kaffe så kan jeg altid kontaktes på kthorndahl@hotmail.com eller på LinkedIn