Ugentlige værksteder i Office 365 vender tilbage!

Vil du gerne i gang med at bruge fede, digitale værktøjer i din undervisning? Og ved du ikke lige, hvor du skal starte? Så er vores onsdagssessioner i Lyngby noget for dig.

Vi har sessioner hver onsdag eftermiddag fra april frem til juli mellem 15.00-17.00, hvor vi arbejder med den didaktiske brug af nogle af værktøjerne i Office 365. Der vil være rigeligt med tid til spørgsmål, arbejde og fordybelse. Du skal tage din egen maskine med, så du kan få fingrene ned i dejen og prøve mulighederne af.

Kom i gang med Office 365 - for begyndere

Dette kursus er en indføring i de helt basale principper i Office 365, og kommer ind på hvordan man kan komme i gang med de vigtigste værktøjer, platform tilbyder.

02/05: Tilmeld dig her

30/05: Tilmeld dig her

Vidensdeling og lærersamarbejde med Teams

Teams er oplagt til lærersamarbejde, hvor lærere kan dele materiale, kommunikere og fx koordinere kalendere. Det vil gøre samarbejdet betydeligt mindre bøvlet og spare lærerne tid i hverdagen.

18/04: Tilmeld dig her

13/06: Tilmeld dig her

23/05: Tilmeld dig her

 

Formativ evaluering med OneNote og Forms

På dette kursus vil du blive introduceret til, hvordan du kan komme i gang med at oprette forløb i OneNote Klassenotesbogen og hvordan du bruger Forms i hverdagen.

25/04: Tilmeld dig her

20/06: Tilmeld dig her

 

Multimodalitet i undervisningen med Sway

Sway er idéelt til portfolio over projekter, til præsentationer af hvad eleven har lært, til kreativ udfoldelse og faglig formidling på nye, spændende måder - og så fungerer Sway perfekt på alle enheder og på hjemmesider. Det er også oplagt til fx nyhedsbreve til forældre eller samarbejdspartnere.

11/04: Tilmeld dig her

06/06: Tilmeld dig her

 

Gratis digitale kurser

Hvis du gerne vil tage et kursus hjemmefra eller vil forberede dig, kan du tage et af vores digitale kurser på www.aka.ms/blivMIE