Компютърно пространство 2009

Студентско общество за компютърно изкуство, Център за компютърни изкуства и Майкрософт България имат удоволствието да Ви поканят на 21-вото издание на международния форум за компютърни изкуства “Компютърно пространство 2009”.

Официалната церемония по награждаването ще се състои на 29.10.2009 (четвъртък) от 17:00 часа в Национална галерия за чуждестранно изкуство, гр. София. Експерти от цял свят ще изнесат специализирани лекции по време на семинарите в Чешки център (30-31.10). На 30.10 от 12:20 до 14:00 часа в Чешки център ще се проведат и специализирани лекции организирани и представени от Майкрософт България. Сред акцентите в семинарите са също така: “Електронното портфолио и виртуалната идентичност” и “Компютърна анимация”. Заповядайте и в Унгарски културен институт, за да наблюдавате и участвате в уъркшоп-и посветени на роботиката (31.10 от 11:00 и 14:15 часа, съвместно с Британски съвет), прожекции на компютърна анимация и изложба на атрактивни инсталации от български и чуждестранни автори.

За най-активните участници ще има и специални награди.

Моля регистрирайте се на: entrance@computerspace.org като изпратите двете си имена, e-mail, телефон за връзка и професия.

Актуална програма на събитието и информация за номинираните проекти може да намерите на: www.computerspace.org.

Очакваме Ви!