Какво ни очаква на DevReach 2013

devreach2013

Само след седмица едно от най-големите събития за Майкрософт технологии в България, DevReach, отново ще привлече софтуерни разработчици и топ лектори от цялa Европа. Конференцията ще се проведе за осми пореден път на 1 и 2 октомври в Sofia Event Center и очакваме с нетърпение да се срещнем с другите повече от 800 софтуерни ентусиасти. Ако все още не сте се регистрирали, побързайте да го направите тук, преди местата да свършат:

http://devreach.com/register

И тази година ще имаме богат избор от най-актуалните теми в света на софтуерните технологии – Web, Mobile, HTML5, Windows 8/Windows Phone 8, Cloud, .NET,  JavaScript, Agile, Quality/Testing, Functional Programming,  Databases, Web UX, Tools и много други. Както винаги, организаторите са поканили страхотни лектори, сред които Мишел Бустаманте, Кейт Грегъри, Катлийн Долард, Мигел Кастро, Ричард Кембъл, Стив Форте, Рей Банго, Дерик Уитакър, Дан Уелин, Лоран Биньон, Тим Хъкаби, Ерик Лоурънс, Лино Тадрос, Стив Смит и др. Отново ще бъдат направени записи на живо за най-популярното интернет радио предаване за разработчици .NET Rocks с водещи Карл Франклин и Ричард Кембъл, като ще има и специална панелна дискусия, посветена на предприемачеството, в която ще вземат участие и основателите на Телерик.

В деня преди събитието, на 30 септември, ще бъдат организирани и практически семинари, включващи индивидуална работа с всеки от участниците. Сред вече обявените теми са:

  • Mastering Single Page Applications In Just One Day (Tiberiu 'Tibi' Covaci)
  • Build a Windows Application In a Day (Phil Japikse)
  • Software Engineering Fundamentals (Steve Smith)
  • Integrating Clients, Server and Cloud – End-to-End Technologies Overview Day (Yaniv Rodenski)
  • Happier front-end development with Lineman (Justin Searls)

Още една новост от тази година е че всички участници ще получат достъп до видео записите на сесиите от конференцията и ще могат да отпразнуват края на събитието заедно с лекторите на специалното after-party.

---

Конференцията се организира от Телерик с подкрепата на Tradologic, SBTech , Falafel Software, Майкрософт България, ICN.bg, Cisco, O’Reilly, HTC, Lenovo и др.

Повече информация за събитието е на разположение на www.devreach.com . Всеки, който проявява интерес към конференцията, може да научава най-новото за нея във Facebook , Twitter и LinkedIn , а снимки от предишни издания на събитието има тук .