Microsoft Dynamics обединява бизнеса и технологиите

Тази есен очаквайте нови решения за обслужване на клиенти, социални функции и маркетинг.

Microsoft Dynamics CRM ви помага да намалите разходите и да увеличите рентабилността, като организирате и автоматизирате бизнес процесите, повишаващи удовлетвореността и лоялността на клиентите.

Управлението на връзките с потребителите (CRM) осигурява холистичен поглед върху всеки клиент, позволяващ на обслужващите го служители да вземат бързи и информирани решения за стратегически действия в областта на продажбите, маркетинга и обслужването.

Изберете най-прекия път за разгръщане на пълния ви потенциал.

 

Microsoft Dynamics CRM и Office 365 позволяват на екипите ви да се ангажират по-ефективно с клиентите. Тази мощна комбинация от управление на връзките с потребителите и вече познатите инструменти на Microsoft Office ще ви помогне да издигнете производителността на ново ниво.

  • Лесно усвояване – Използвайте познати инструменти, осигуряващи надеждна работа на персонален компютър, мобилни устройства и браузъри, независимо дали използвате облачни или традиционни приложения.

  • На разположение навсякъде - Работете безпроблемно онлайн или офлайн с повсеместен достъп до информация и приложения.

  • Ориентираност към екипите Споделяйте лесно информация в или извън организацията с възможности за мониторинг на промените и запаметяване, симулиращи социални инструменти като Twitter.

  • Повече сигурност в облака Наслаждавайте се на финансово обезпечена сигурност, поверителност на данните, както и на последователни, управлявани от Microsoft надстройки, които ще ви гарантират спокойствие в натовареното административно ежедневие.