SofiaDev.NET представя работа със системи за управление на сорс код

Следващата среща на групата ще се проведе на 17.11.2011 (четвъртък), от 19:00 часа в зала 1152 на Технически Университет – София. Повече информация за темата и лектора можете да видите долу:

Работа със системи за управление на сорс код

Системите за управление на сорс код (СУСК) са сърцето при разработката на всеки софтуерен продукт. С течение на годините тези системи се развиха и претърпяха много промени. Тази лекция има за цел да ви запознае с основните приници при работа с различни по вид и произход системи за управление на сорс код. Ще разгледаме човешкия елемент, който съпътства използването на тези системи. За финал ще демонстрираме последните разработки по някои СУСК. Въпроси и дискусия в края на лекцията са повече от добре дошли.

   

Martin Kulov

Мартин Кулов е Майкрософт Евангелист в ProPeople ApS. Той има близо 15 години опит във всички етапи от разработката на софтуерни приложения. Мартин е член на INETA Speakers Bureau и често води лекции по международни конференции, семинари и потребителски групи. От 2006г. до сега е награждаван ежегодно от Майкрософт с титлата Most Valuable Professional (MVP). Сертифициран е от Майкрософт като инструктор и програмист по програмите MCT, MCPD, MCSD и др. Основна и водеща роля има в основаването на международната конференция DevReach - www.devreach.com . През 2010 година Мартин бе приет в престижната програма Microsoft Regional Director. Блогът и сайта на Мартин може да намерите на адрес - www.kulov.net .