Kevään parhaat sessiot 31.3. - 1.4.

TechDaysin (www.techdays.fi) kehittäjäsessiot ovat viimeisen kuukauden kuluessa saaneet (melkein) lopullisen muotonsa ja teemansa. Kiitos kaikille puheenvuoroja ehdottaneille kumppaneille ja kehittäjille. Olemme saaneet rakennettua avullanne hyvän sisällön kevään tapahtumalle.

Web –teknologiat - Serverit, Standardit ja Silverlight

Tämä kahden päivän kokonaisuus käsittelee selaimia ja HTML 5 –standardiperheen ominaisuuksia IE9:n näkökulmasta, joka on saamassa lopullista muotoaan noihin aikoihin. Saman päivän aikana sukellamme myös palvelinteknologian puolelle ASP.NET MVC:n saloihin usean session muodossa. Puhujina tässä osiossa on suomalaisia alan asiantuntijoita.

Toinen päivä on pyhitetty Silverlight –teknologian käyttöön liiketoimintasovelluksissa - koulutukselle, jonka tulee pitämään Phil Stirpe, joka oli mukana myös viime vuonna tapahtumassa.

SharePointin elinkaarenhallintaa ja ketterää kehitystä

Toinen sessiokokonaisuus käsittelee ensimmäisenä päivänä Sharepoint kehitystä Team Foundation Serverin avulla, jonka jälkeen tarkastelemme ketterää kehitystä parin session voimin. Perjantain päättää kolmen luennon Team Foundation Server –koulutus.

Päivässä pilveen

Ensimmäisenä seminaaripäivänä on mahdollisuus tutustua kuuden luennon voimin Windows Azure –sovelluskehitykseen, kun Adrian Jakeman vie meidät tutkimusretkelle pilvipalvelualustan syövereihin. Tapahtuman toisena päivänä on mahdollisuus kuulla tarinoita juoksuhaudoista, eli miten suomalaiset kumppanit ovat rakentaneet omaa sovellustarjontaa pilvialustalle.

Syväsukelluksia dataan, rinnakkaisuuteen ja käyttöliittymiin

Tämän kokonaisuuden alle olemme koonneet erinäisiä syväluotaavia luentoja tiedonhallintakerroksesta, käyttöliittymämenetelmistä, kielistä, työkaluista ja hallintamenetelmistä kaksipäiväiseksi kokonaisuudeksi.

Mitä vielä?

Tavoitteenamme on julkaista sessioiden aikataulut ja kuvaukset lähiviikkojen aikana, jotta pystytte paremmin varautumaan vuoden isoimpaan kehittäjätapahtumaan. Jos teillä on vielä mielessä aiheita tai puhujia, joita haluaisitte kuulla tapahtumassa, niin otamme edelleen ehdotuksia vastaan, sillä Messukeskuksessa on vielä muutama vapaa huone uusille aiheille ja aihekokonaisuuksille. Kaikkia aiheita emme vielä pääse julkaisemaan, koska esiintyjien vahvistaminen on vielä kesken. Tulemme kuitenkin päivittämään tilannette mahdollisuuksien mukaan vielä ennen helmikuun alkua. Palautetta ja toiveita voit antaa meille sähköpostilla td2010fi@microsoft.com