E-commerce med Bitnami stacks

bitnami

 

Hva er Bitnami?

Bitnami er en app store for server applikasjoner. De tilbyr one-click installasjon løsninger for e-commerce plattformer som Magento, Prestashop, OpenCart m fl, og med plattformer som Drupal og Zen Cart på vei. Du kan installere samme ferdigkonfigurerte løsninger på dine lokale maskiner eller direkte i Azure via Azure Marketplace.
 

Hvorfor bruke Bitnami's e-commerce stacks?

Bitnami gjør det veldig enkelt å kjøre e-commerce i skyen eller lokalt. Deres stacks er:

  • Up-to-date. Bitnami sporer hver ny release og oppdaterer stacken kort etterpå.
  • Sikre. Om et alvorligt sikkerhetsbrudd blir oppdaget kommer nye versjoner av stacken ofte bare noen timer etter fiksen finnes tilgjengelig.
  • Konsistente. Med Bitnami får du samme software stack og konfigurasjon uansett hvor du deployer din e-commerce applikasjon. Dette gjør det veldig lett å migrere mellom ulike plattformer.

Med Bitnami stacks er kompilering, konfigurering og alle dependencies for dette allerede håndtert, så de fungerer out-of-the-box.

 

"Jeg pleide å installere, konfigurere og gjøre alle mulige ting i kommandolinjen før jeg faktisk hadde noe klart. Med imagen fra Bitnami sparer jeg mye kjedelig arbeid og har en open source e-commerce plattform i verdensklasse med all støttet mjukvære allerede installert og ferdig å brukes!"

 

Prøv du også, oversikt over Bitnami's e-commerce stacks finner du her.

 

 

Magento_logo

Magento er en av de mest populære open source e-commerce shopping cart systemen. Det er ekstremt fleksibelt og har et stort utbud av funksjoner for å bygge i prinsipp hvilken butikk som helst. Funksjonene inkluderer SEO-readiness, multi-store support, marketing tools, deep analytics, catalog management, en robust shopping cart med støtte for flere leveransadresser og mer. Magentoprosjektet er støttet av eBay, så du kan være trygg i at det kommer finnes kvar og utvikles over lang tid. Magento tilbyr flere versjoner, inklusive for små bedrifter samt en Enterprise edition, for å hjelpe din bedrift å vokse.

 

 PrestaShop_Logo_2015

PrestaShop har kanskje den mest unike og interessante out-of-the-box opplevelsen av e-commerce plattformene vi prøvet. Fra sekunden du installert Bitnami's PrestaShop image har du en vakker, ferdigbygget butikk - med produkter og alt - som gir deg en hint om kraften og funksjonene i PrestaShop. Plattformen brukes i over 100 000 butikker verden over og har multi-store support, tilpasselige URLs, multiple payment gateway options (inkludert PayPal og Stripe), integrsjon med Amazon, eBay, Facebook og mer. Nesten 4 000 moduler og temaer finnes tilgjengelige i PrestaShop sin markedsplass, så du kan tilpasse siden din akkurat slik du ønsker!