LEAP 2015 – På mandag braker det løs!

Nå er det like før vi reiser på besøk til Microsoft campus i Redmond, og det blir et spennende program vi reiser til!

I løpet av tre dager skal vi høre om de nyeste teknologiene fra Microsoft, vi skal lære om arkitektur, om nye muligheter i Azure, om fremtiden til C#, office 365 utvikling, maskinlæring,  webutvikling og mye, mye mer! Deltakerne på LEAP har en unik mulighet til å få innsikt i dagens, og morgendagens arkitektur, og å snakke med de produktansvarlige for de ulike teknologiene.

Med topp aktører som bl.a. Ulrich Homann, Scott Guthrie, og Amir Netz er dette garantert å bli en opplevelse som er de færreste forunt.

I tillegg til programmet, blir det også anledning til å besøke Microsoft sin “Company Store” og å være med på ulike “tours”, bl.a:

Envisioning Tour

Her vil deltakerne få et innblikk i hva som foregår hos Microsoft Research i form av et aktivt skuepill der man går gjennom de daglige gjøremål i en tenkt framtid.

5353.Team-Action-Space-large

 

Cyber Crime center

I denne touren får deltakerne bli med for å se hvordan Microsoft jobber mot digital kriminalitet. Det er en spennende tour som også gir gode pekepinn og informasjon om trusselbildet som vi står ovenfor som arkitekter.

Det vil komme et aldri så lite reisebrev fra Redmond i neste uke så følg med. Om du ikke fikk anledning til å være med denne gangen, så blir det LEAP neste år også!

 

image

Hilsen Pedro!