LEAP 2015: Stemningsrapport i bilder fra Dag 1

WP_20150118_08_57_46_Pro 

Bilde: Hyatt Regency Hotel i Bellevue

LEAP 2015 er i gang og alle deltakerne er innkvartert på Hyatt Regency i Bellevue. De aller fleste er fremdeles jetlagget, og er kanskje oppe litt tidligere enn de ellers ville ha vært. Stort sett er alle blide og fornøyde, med positive tilbakemeldinger etter første dag.

På grunn av mye trafikk på EBC ble første dag av LEAP holt på Lincoln Square, som ligger tvers ovenfor hotellet. Vi holdt til i 15 etasje, og hadde en nydelig utsikt over Seattle, og de skarpøyde blant oss skimtet også det berømte tårnet.

WP_20150118_15_24_27_Pro 

Bilde: Alt er rigget og klart foran første dag av LEAP

WP_20150119_09_51_42_Pro

Bilde: Ulrich Homann sparker i gang LEAP i år med “Internet of Things” som tema. Det er mye spennende som skjer rundt dette for tiden, og mange nyheter presentert

 

WP_20150119_13_08_25_Pro

Bilde: Vittorio Bertocci har en fantastisk stil å presentere på, og klargjorde begrepene med interaktiv tegning på sin Surface. Han gav god oversikt over både de utfordringene som vi står ovenfor mht Identitet, samt en del av de løsningene som eksisterer for å håndtere det.

 

 WP_20150119_15_44_43_Pro

Bilde: Amir Netz viste oss hvordan vi kan bruke Excel og PowerBI verktøyene sammen til å finne sammenhenger som betyr noe for bedriftene. Hans unike fortellerstil og humor gjør dette til en uforglemmelig opplevelse. Hans foredrag var blant de store snakkisene for dagen, og åpnet samtidig øynene for hva all innsamling av data kan bety for en bedrifts evne til å få oversikt og dermed høyere reaksjonstid på trender og svingninger.

 

Dagen ble avrundet med en busstur til Seattle, der vi fikk servert fantastisk god pølsemat, og spilt et par slag Boccia. Spesielt sporty prisen for dag 1 går til Jeremy Thacke, som på bare 1 times varsel kastet seg rundt, og komm over til oss for å fortelle om office 365 som utviklingsplatform. Han holdt en fantastisk presentasjon, og fikk åpnet øynene på mange av deltakerne. Hvem vet hvilke applikasjoner som vil dukke opp i en office applikasjon nær deg i tiden fremover?

Litt synd var det at den guidede touren til Cybercrime centeret ble avlyst. Men vi fikk erstattet det med et besøk til Company store :)

Stay tuned!

 

Pedro