MSDN Live Open Tech

windows_loves_linux

Det skjer mye spennende innenfor teknologi og åpenhet og det snakkes mye om åpen kildekode om dagen. Microsoft er et av selskapene som har opensourcet mange av sine løsninger og tjenester. Vi ønsker å møte alle utviklere, og tar nå en rundtur i Norge for å fortsette dialogen omkring mulighetene dette gir deg og ditt selskap.

 

 

I år har vi valgt å gjennomføre egne, helt gratis arrangementer som også handler om Open Source og ikke-tradisjonelle Microsoft-teknologier. Er du nysgjerrig på hvordan Linux og Open Source er nøkkelelementer i Microsoft sin skyplattform? Vil du lære hvordan Visual Studio Team Services kan forenkle utviklingsprosessen gjennom å støtte alle plattformer, språk og verktøy du allerede bruker?

 

Med temaer som «Åpenhet, Linux og Open Source - hvordan henger det sammen?» og «Åpenhet i skyen - hva tilbyr Microsoft for å forenkle utviklingen din?» holder vi presentasjoner og demoer i løpet av en formiddag. Du får blant annet se Visual Studio Code (vår kryssplattform IDE), deployment til Azure og hvordan man kan bruke Azure Storage SDK:et for Java.

 

os devs

 

Bottom line, it’s all about the developers: Hvordan vi kan gjøre livet deres lettere og mer produktivt, og hva vi har å tilby dere uansett hva dere ønsker å bruke av språk, plattformer og miljøer!

 

Meld deg på her og husk at arrangementet er gratis!

 

24 mai trondheim    25mai bergen    26 mai stavagner