Nye og enkle måter å komme i gang med Java på Azure

Microsoft sitt Java team fortsetter ta imot feedback fra Java community'et. Basert på denne feedback forbedrer vi og bygger nye løsninger for Javautviklere som vil jobbe med Cloud Native applikasjoner på Azure, eller bare bruke våre Cloud tjenester fra on-premise applikasjoner.

 

En av tingene Javautviklere har etterspurt er en lettere måte at komme igang med Javamiljøer i skyen.
Vi har oppdatert vårt Java Developer Center med tre enklere måter, se bildet under.
Du kan bygge Java klient, server og web apps i kun et par steg med vår nye "Easy Create"-funksjon. Hver valg oppretter en base for Javautviklere som inkluderer et JDK og Tomcat og er klar at kjøre custom kode.
 

For eksempel, knappen over til venstre i bildet under oppretter en Ubuntu Linux VM som kjører Tomcat, klar for Javakod-deployment, med FTP/SCP/SSH satt opp automatisk.
Knappen under genererer en Javacontainer på Azure App Service og gir deg en helt managed web app container miljø. Azure App Service håndterer provisjonering, lastbalansering, autoskalering og app health monitorering.
Det tredje valget, til høyre, er eksempelkode på GitHub som du kan bruke for å kjøre en sample på din lokale maskin som anroper en instans av Azure Storage (i dette fallet Azure Blob Service).
 


 

Hvis du er ny til Azure, prøv med en helt gratis trial. Hvis du bruker Java på Azure ønsker vi å få vite hvordan du bruker det! Vi hører også gjerne fra deg hvis du har et prosjekt som kan være et relevant referanse case for andre, eller om du har noen spørsmål til oss.
 

De beste kanelene for at dele feedback eller spørsmål er kommentarfeltet under, GitHub og StackOverflow.