Webcamp for utviklere 28.januar!

Hvordan kan du utnytte kreftene i Visual Studio til å lage webportaler raskt og effektivt?

 

WebCamp er en flott anledning for deg som har vært nysgjerrig på å ta i bruk Visual Studio i dine webprosjekter, men som ikke helt vet hvor man begynner. 

28.januar arrangerer vi årets første Webcamp for utviklere - er du med?

 

Agenda:  

 

I denne WebCampen går vi gjennom grunnkonseptene i ASP.NET MVC, samt verktøystøtten for html/javascript og css i Visual Studio. Det er en økt på ca. 3 timer hvor vi tar utgangspunkt i å lage en website som en del av øvelsen. Noe forkunnskap i HTML/JavaScript/css er fordelaktig.

 

Vi ser på ASP.Net MVC (Razor) og gir en kort innføring i både TypeScript, og CSS. Vi ser på verktøystøtten rundt disse teknologiene, og samtidig bruker vi Microsoft Azure som en "utviklingsportal" slik at dere får sett hvordan man kan utnytte skyen til å optimalisere sitt utviklingsmiljø.

 

Teknisk nivå:

 

Vi har valgt å gå for et dypt teknisk nivå på workshopen og WebCampen gjennomføres på nivå 300.

Les mer om definisjonen på våre tekniske nivå.

 

Kom forberedt:
- Ta med en laptop med Visual Studio 2013 og Microsoft Azure SDK 2.3. Last ned og installér Visual Studio 2013 Preview her

- Ettersom vi også skal jobbe litt med Azure, så er det fint om dere har en utviklerportal (gjennom MSDN) eller aktivert en prøveperiode for dette. Prøv Windows Azure gratis i en måned.  

- Ta også gjerne en titt på WebCamp Training Kit.

Workshopen er gratis og vi starter med lunsj!

Meld deg på!