Du har väl anmält dig till ReMix07?

Så här i efterhand så känner jag att mitt val att inte åka till Mix var inte helt korrekt, mina kollegor som kommer tillbaka är eld och lågor, inte bara över staden Las Vegas utan också över innehållet och själva evenemanget som levererades.

Därför är jag superglad över att vi fortfarande har möjligheten att få se några av de absolut bästa sessionerna från Mix presenterade här i Sverige under ReMix som alltså är ett spår av ExpertZone DeveloperSummit!

Jag kommer själv sitta klistrad under Forest Keys keynote om Microsoft och Design! Forest har bland annat jobbat med George Lucas och med filmer som "Star Wars", "Mission Impossible" och "Men In Black", men har också jobbat på Macromedia och Pinnacle Systems innan han började på Microsoft för att driva vår satsning på just designers, det är för mig en stor ära att han tar sig till oss i Sverige och jag ser verkligen fram emot hans presentationer (han kommer också prata om producering av video och media med Expression Media Encoder och hur coolt kommer inte det att bli).

Om du är intreserad av Silverlight så är också ReMix07 platsen för dig, eftersom både under design-dagen och utvecklar-dagen så kommer denna teknik presenteras och demonstreras.

ReMix07