Inbjudan till Open Spaces.

Säkerhet är ett mycket intressant, omfattande och viktigt ämne som vi kontinuerligt försöker att ta upp vid seminarier och evenemang. Nu har vi beslutat att prova på en lite annorlunda evenemangsform i form av en så kallad Open Spaces dag. Open Spaces går ut på att deltagarna som kommer till evenemanget själva tar med sin kompetens och sitt intresse och bidrar till att göra diskussionerna så bra som det bara går, med andra ord så finns det inte riktigt utrymme för personer som bara vill sitta och lyssna utan alla ska dra sitt strå till stacken.

Evenemanget genomförs också för både tekniker (under parollen TechNet) och utvecklare (under MSDN) för att vi ska försöka träffas "över gränserna" och bidra med erfarenheter och intressanta ämnen..

Om du känner att du har något som du vill diskutera runt säkerhet och få kvalificerade kommentarer, tveka inte, utan reservera den 1:a september för denna aktivitet. Anmäl dig redan idag med hjälp av följande länk: http://msevents-eu.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=118761180&Culture=sv-SE

Vi ses där!