MSDN Live - snart i en ort nära dig?

En vecka kvar av intensiva förberedelser, presentationerna och demonstrationerna börjar hamna på plats och anmälningar fortsätter att ramla in. Men det finns fortfarande platser kvar...

Visste du förresten att vi den här gången kommer att besöka fler orter än någonsin tidigare, under vecka 42 så åker vi med den ordinarie seminarieserien till Umeå, Stockholm, Malmö och Göteborg. Efter den intensiva veckan så har vi tillsammans med några av våra partners och kunder runt om i Sverige fått möjligheten att besöka ytterligare orter och presentera en något komprimerad agenda. Bland annat kommer vi att besöka Växjö, Sundsvall, Gävle, Borlänge, Varberg, Linköping och Karlstad.

Varför är det då inte samma agenda kanske du frågar dig, det är helt enkelt så att vi i den ordinarie roadshowen har lyckats att få låna några av landets experter på våra tekniker men inte för hur lång tid som helst, de är egentligen helt uppbokade i sina vanliga uppdrag men jag vill rikta ett varmt tack till våra partner Cornerstone, Informator och Jönsson & Lepp som har bidragit med denna ovärderliga resurs som gör den här höstens roadshow den med största säkerhet till den absolut bästa som vi någonsin har levererat.

Vi kommer att prata om Software+Services, Visual Studio 2008, Windows Server 2008, lite SQL Server 2008, Silverlight, AJAX, WPF, LINQ, TDD och massvis med annat, vi har svårt att få plats med allt på en och samma dag så det vore mycket svårt att få plats med allt i detta inlägg.

Jag hoppas att du får möjlighet att delta, för jag och mina kollegor vill mer än gärna veta vad just du och/eller ditt företag gör med våra produkter och tekniker, och inte minst, hur vi kan hjälpa dig att bli ännu bättre både med befintliga tekniker och de som kommer inom kort i och med en av de tyngsta lanseringarna som jag har varit med om under mina nio år på Microsoft.

Anmäl dig till den ordinarie roadshowen här!

Här hittar du ytterligare orter som vi besöker under hösten!