MSDN Live + TechNet Live = Microsoft Live

Planeringen har pågått under några månader och nu påbörjas de slutliga förberedelserna för vårens Microsoft Live roadshow som rullar ut i Sverige under Mars månad. Vårens roadshow innehåller några nyheter som jag hoppas ska uppskattas av alla. Vi har beslutat oss för att genomföra en dag i varje ort med parallella spår för utvecklare respektive IT-proffs, det tror vi gör det lättare för fler personer att kunna komma på roadshowen och samtidigt hoppas vi att det finns något som attraherar de flesta. Vi kommer också premiärvisa Office 12 och Longhorn Server så det är ganska exklusivt att få vara där :)

Vi har också lyckats se till så att alla deltagare kommer att få varsin CTP av Windows Vista för att själva kunna utvärdera efter seminariet (i utbyte mot en utvärdering på plats).

Det som vi är absolut stoltast över är att vi också fått möjligheten att besöka fler städer än de vanliga tre största. De här datumen och platserna besöker vi:

9:e mars är vi Sundsvall
14:e mars är vi i Linköping
16:e mars är vi i Malmö
20:e mars är vi i Stockholm
23:e mars är vi i Göteborg
28:e mars är vi i Örebro

Länkar till anmälan och den detaljerade agendan hittar du på: http://www.microsoft.com/sverige/events/microsoftlive/2006/ Glöm inte att anmäla dig som antingen utvecklare eller IT-proffs.

OBS. Dagen är gratis och vi kommer som förra gången att genomföra paneldebatter mellan för och eftermiddagen.

Jag hoppas att vi ses!