En tablet uden tablet-begrænsninger – mød Surface Pro

Photoshop, tunge regneark, forretningsapplikationer, spil, musik og film. Surface Pro klarer alt det, som du kan på din pc – bare i tabletformat. Hvis det er noget for dig, skal du glæde dig til d. 30. maj, når Surface Pro rammer de danske butikker.

Pc’en udvikler sig konstant og der har aldrig været flere muligheder for at finde én, der er skræddersyet til netop dine behov. Seneste skud på stammen er Surface Pro, der er en fuld pc – i tabletformat. Med Surface Pro får du en fuldt funktionel Windows 8-pc, der ser ud som en tablet, føles som en tablet og giver brugeroplevelsen af en tablet. Surface Pro er designet til at give den optimale Windows 8 Pro-oplevelse, og brugeren kan se frem til en tablet, der kan køre alle Windows-applikationer fra Photoshop til Angry Birds.

Surface for enhver

”Danskerne har taget godt imod Surface RT, der er et godt alternativ til den ultra-mobile bruger, som ønsker en let tablet med en batterikapacitet, der holder til en hel dag på farten – og til brugeren, som har behov for de basale funktioner fra en traditionel pc,” fortæller Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows i Microsoft Danmark.

”Nu kan vi præsentere Surface Pro, der henvender sig til brugere, som er mobile i løbet af deres hverdag og som ønsker en fuld pc i tabletformat – her får man altså funktionerne og fordelene af både en laptop og en tablet i én løsning. Dermed kan vi tilbyde en Surface til ethvert brugerscenarie, og det stiller brugeren over for et meget spændende valg.”

Fuld pc i tabletformat

Med Surface Pro kan brugeren bogstaveligt talt foretage sig alt det, man typisk ville foretage sig på en pc; man kan køre de samme programmer, tilslutte de samme eksterne enheder, bruge mus og tastatur osv. Samtidig kan man bruge Surface Pro som enhver anden tablet, hvad enten man lader sig underholde, skriver mails på farten, holder sig opdateret med seneste nyheder eller tjekker ind på sociale medier.

Surface Pro er udformet i det hårdføre materiale VaporMg, med den karakteristiske, integrerede Kickstand og med mulighed for at tilslutte de to slags Surface Covers med indbygget tastatur; det ultra-tynde Touch Cover med berøringsfølsomme taster eller Type Cover med ”rigtige” taster.

Og bag det hårdføre tablet-ydre gemmer sig en 64-bit pc med Intel Core i5-processor og 4GB RAM, fuld HD ClearType-skærm i 16:9, 2x 720p HD LifeCams (placeret foran og bagtil), mikrofon og stereohøjttalere. Brugeren kan desuden udvide hukommelsen eller tilslutte eksterne enheder via USB 3.0-port, microSDXC-kortlæser og Mini DisplayPort – og så kan man tegne eller skrive på skærmen med den medfølgende pen.

Pris og tilgængelighed

Fra d. 30. maj kan Surface Pro købes online via Microsoft Store og i butikker landet over, herunder hos ComputerCity, Expert og FONA.

  • Surface Pro 64 GB koster 6.799,- kroner (vejl. udsalgspris)
  • Surface Pro 128 GB koster 7.499,- kroner (vejl. udsalgspris)

Herudover fås et udvalg af tilbehør – læs mere om Surface Pro og se udvalget på Surface.com.

 

Vh. Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows, Microsoft Danmark (mthansen@microsoft.com)