Her udvikles fremtidens teknologi

Microsoft inviterer hermed på et resumé af seneste Underground Tour, som er en rundvisning, hvor vi løfter sløret for det nyeste research og fremtidens teknologiudvikling set med Microsofts øjne. Rundturen foregår bag Microsofts mure, hvor ikke engang medarbejdere normalvis får lov at komme ind.

Nedenfor er nogle af højdepunkterne, man kan opleve på en Underground Tour:

Garagen er stedet for hobby-entusiaster og andre kreative skabere, der bringer nye idéer til verden.

Microsoft Research Bygning 99 er vores primære udviklingscenter. Her kan man bl.a. lege med ‘SketchInsight’ – et super spændende projekt, hvor man visuelt kan fortælle historier med data og gøre data levende. Det blev også præsenteret på TechFest, som er Microsoft Research’s årlige udstilling af nyeste teknologiopfindelser for medarbejdere og andre tech-entusiaster.

Se videoen her.

I Model-shoppen kan kan man se håndlavede mus-modeller og Surface keyboards i produktion.

 

Envisioning Center er showroomet, hvor man bl.a. kan opleve et gigantisk 120" widescreen TV, der danner baggrund for fremtidens køkken. Det har et stort digitalt whiteboard, understøttet af Bing, og hvis man holder madvarer op foran skærmen, fortæller TV'et dig hvilke madretter, du kan lave med madvaren. Derefter guider TV’et dig gennem madlavningsprocessen via Kinect-sensorer.

Apropos whiteboards, så har teamet bag Ubi-Interactive netop fremvist, hvordan Kinect kan gøre enhver overflade interaktiv.  

Bag murene kan man ligeledes møde Microsofts designere af Windows, Windows Phone og Xbox til en snak om design principper i vores hardware og software.

Der sker tydeligvis innovation på et plan, som normalt ikke er synligt for menig mand, i Redmond. Måske vi skulle invitere flere med bag scenen i fremtiden?

Vh. Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør, andera@microsoft.com