HTML5: Spil Cut the Robe i Internet Explorer 9

Microsoft har netop udgivet en gratis HTML5-version af det populære spil Cut The Robe.

Med HTML5, IE9 og Windows 7 er Cut The Robe ikke længere begrænset til bestemte applikationer og devices, men kan spilles af alle på nettet. Du kan få mange underholdende timer med Cut The Rope ved at klikke her.

Cut The Robe – skabt af ZeptoLab – er et sjovt og enkelt såkaldt casual game for alle. Du styrer Nom, et nuttet, nysgerrigt og grønt frø-monster. Nom er sulten og må klippe reb over, manipulere airbags og puste til bobler for at få stillet sin lækkersult! Cut The Robe er downloaded mere end 60 millioner gange som app og program. Men nu kan det altså spilles i IE9 uden download.

I stil med mange andre moderne web-oplevelser er Cut The Robe udelukkende kodet i HTML5. Alt, du behøver, er IE9 og lidt – OK, måske en del – fritid til at spille. Med den indbyggede hardware acceleration slået til i IE9 og Windows 7 er spillet lige så detaljerigt som versionerne til download.

IE9-bonus: Hvis du trækker og 'pinner' Cut the Rope i IE9 til din Windows 7 proceslinje, får du adgang til helt nye baner, som ikke tidligere har været tilgængelige i andre versioner af spillet.

Dette er et godt eksempel på, hvad IE9 og HTML5 åbner op for af nye oplevelser online. Vi forudser, at vi får mange flere nye web-opleveler som denne, TRON, Pirates Love Daisies og The World’s Biggest Pacman.

Vh Troels Hviid, produktchef for Internet Explorer - troelshv@microsoft.com.