Kinect til Windows SDK vil skabe endnu flere utrolige muligheder

I november 2010 blev Kinect til Xbox 360 lanceret. I løbet af nogle få måneder er det blevet det hurtigst sælgende forbrugerelektronikprodukt nogensinde. Kinect har forbløffet og fortryllet millioner, og har ansporet fantasien hos udviklere verden rundt, som ser uanede muligheder for at skabe nye oplevelser med teknologien.

Senere i dette forår lancerer Microsoft et ikke-kommercielt "Kinect til Windows" SDK for at slippe kreativiteten løs og give udviklere mulighed for at skabe fantastiske oplevelser med naturlige brugergrænseflader. Vi mener, at teknologiens muligheder vil transformere vores anvendelse af computere.

Til Microsofts årlige udviklerkonference MIX11 var Kinect i centrum - se video nedenfor:

 

Craig Mundie (Microsofts Chief Research and Strategy Officer) har refereret til Kinect som den næste store inkarnation inden for computerteknologi. Den er begyndelsen på en rejse mod en form for teknologi, der er mere naturlig at anvende. Vi mener, at Kinect kan være mere end en fantastisk platform for spil og underholdning. Den åbner op for enorme muligheder, der spænder over alt fra nye personlige oplevelser til en del af løsningen på samfundsmæssige udfordringer indenfor sundhed og uddannelse.

Microsoft har foretaget og vi fortsat foretage væsentlige investeringer i naturlige brugergrænseflader, da det er en del af vores langsigtede strategi om at skabe oplevelser, hvor teknologi forstår os, så vi ikke behøver forstå den. Vi ser frem til at frigive Kinect til Windows SDK senere på foråret, og vi er ivrige efter at se, hvad der bliver skabt næste gang.

Se Microsoft Researchs hjemmeside for flere opdateringer og information om Kinect til Windows SDK.

Vh Martin Rossen, kommunikationsdirektør - marossen@microsoft.com.