Microsoft og fremtidens arbejdsliv

Det er fleksibiliteten, som gør en arbejdsplads populær hos de fleste arbejdstagere såvel som arbejdsgivere. Muligheden for selv at tilrettelægge arbejdsdagen gør os mindre stressede og skaber en bedre balance mellem arbejde og privatliv. Microsofts vision for fremtidens arbejdsliv handler om både mennesker og om frigørelse fra kontoret. Det skriver Microsofts øverste chef EMEA Jean-Philippe Courtois i et synspunkt på BBC News Business.

Det moderne arbejdsliv sætter fokus på frigørelse fra kontoret, og fleksibiliteten gør os samtidig mere produktive. Den teknologiske udvikling har givet et helt nyt arbejdsliv, hvor vi henter vores data i skyen, og vi tilpasser vores arbejde til vores døgnrytme. Derudover samarbejder vi globalt når som helst og hvor som helst på den enhed, som vi lige har ved hånden. Fleksibiliteten handler nemlig både om de rigtige teknologiske værktøjer, men også om hurtig, nem og sikker adgang til information.

Synspunktet er skrevet som et indlæg i BBC Online (Technology of Business) serie “Future of Work”, hvor BBC har spurgt en række eksperter, hvordan vores arbejdsliv vil ændres i fremtiden. Du kan lade dig inspirere af hele indlægget her.

Vh Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør - i-anadel@microsoft.com.