Ny kalender-app gør virksomheden mere effektiv

I disse år ser vi en stor stigning i efterspørgslen af Business Intelligence-værktøjer, der gør det muligt for virksomhederne at få et bedre overblik over forretningen og dermed hurtigere træffe de rigtige beslutninger. Den stigende efterspørgsel skyldes, at vi lever i en verden, der er stadig mere kompleks og forandrer sig hurtigere og hurtigere. I dag er det derfor afgørende at kunne reagere hurtigt, når der sker omstillinger i markedet.

Med den nye kalender-app Calendar Analytics kan man få et let tilgængeligt Business Intelligence-værktøj, som sparer både tid og penge. En effektiv kalenderstyring giver nemlig overblik, og lader medarbejderne bruge mere tid på at udføre opgaver, der gavner forretningen, frem for at organisere dem. Den nye app er især interessant for de små og mellemstore virksomheder, som i det daglige slås med al for megen spildtid på administration, og de unødvendige udgifter, det giver.

Calendar Analytics indsamler møder og anden information fra Exchange og sætter informationerne op i et overskueligt og letforståeligt ”instrumentbord” i Excel, som brugeren kan anvende til at analysere og ændre tidsforbruget, så det fordeles bedst muligt på de forskellige aktiviteter. Og det kan være helt uvurderligt. I et travlt marked kan netop tiden og strukturen af den være det, der i sidste ende gør forskellen i en stadig hårdere konkurrence. I den sidste ende handler det som regel ikke om at arbejde mere – men smartere.

Et værktøj som Calendar Analytics giver en nem oversigt over medarbejderens kalender. Og det kan bruges af alle, der har Outlook. Ved at kombinere Excel og Exchange er applikationen let tilgængelig for de fleste, da den er genkendelig i sit udtryk og anvendelse.

Med den nye app følger vi vores vision om at gøre Business Intelligence tilgængeligt for alle – store som små. For uanset virksomhedens størrelse er det vigtigt at optimere sine ressourcer, så man står stærkest muligt i markedet. En af de mest effektive måder at udnytte medarbejdernes kræfter på er ved præcis kalenderstyring, som sikrer at ressourcerne bliver fordelt og prioriteret korrekt.

Og det er ikke kun en fordel for virksomheden, men også for den enkelte medarbejder. For uanset hvordan man vender og drejer det, så er der kun et begrænset antal arbejdstimer til rådighed. Spørgsmålet er, hvad man bruger dem på. Alt for ofte går der oceaner af tid med planlægning og organisering, som tager fokus fra de egentlige arbejdsopgaver og skaber frustrationer hos travle ansatte. For mange af os handler det nemlig ikke kun om at øge effektiviteten arbejdsmæssigt – men også om at frede sin kostbare fritid. Og her er det helt afgørende, at man netop får organiseret sin arbejdsindsats bedst muligt.

Calendar Analytics kan downloades gratis her.

VH Martin Rossen, kommunikationsdirektør - marossen@microsoft.com.