Office 365 kører nu på mobilen og understøtter forretningsapplikationer

Kun fem måneder efter den officielle lancering af Office 365 vil danske brugere nu opleve nye funktionaliteter. Da der er tale om en cloud-løsning, sker opdateringerne automatisk, så brugerne ’blot’ vågner op til en række nyheder i deres eksisterende Office 365-løsning:

  • Understøttelse af Lync til Mac. Mac-brugere kan nu benytte sig af instant messaging, presence og videokonference på Office 365.
  • Nye Business Connectivity Services i SharePoint. Brugere kan nu få direkte adgang til kritiske forretningsapplikationer, såsom CRM og SAP-software.
  • Understøttelse af Windows Phone 7.5. Brugere kan fra i dag tilgå dokumenter i SharePoint Online hvor som helst fra deres Windows Phone.

Med over 100.000 danske brugere på Microsoft Online Services, har virksomhederne herhjemme taget rigtig godt imod Office 365. Det er især de mere effektive samarbejds- og kommunikationsmuligheder, brugerne nyder godt af. Og med de nye opdateringer til forretningssystemer og Windows Phone, bliver det nu endnu lettere at arbejde når som helst, hvor som helst og på enhver enhed.

For de større virksomheder er den største gevinst at flytte standardløsninger som f.eks. mail, dokumentdeling osv. i skyen og spare penge på drift. For de mindre virksomheder ligger den store værdi i at få en fuld palette af professionelle løsninger, der understøtter deres forretning ved blot et stik i væggen. Og så er der tale om værktøjer, som brugerne kender og bruger til dagligt og som fungerer i sammenspil, uanset om de er i skyen, i kælderen eller en hybrid af de to. Se lidt interessante fakta i nedenstående infografik:

VH Aaren Ekelund, produktchef for Office 365.