Pulse-app er klar i web-version med Internet Explorer 10

Den populære nyheds-app Pulse kommer nu i en web-version optimeret til Internet Explorer 10 med Windows 8, der byder på en mere dynamisk og intuitiv brugeroplevelse til især touch-baserede enheder.

Med Pulse kan brugere samle deres egen personlige nyhedsoversigt i en enkel og overskuelig app med feeds fra op til 20 nyhedskilder og blogs, der vises i et smart billedgalleri. Og nu er tager Pulse skridtet fra app til web.

I samarbejde med udviklere fra pixel lab har teamet bag Internet Explorer transformeret Pulse-app’en til en HTML5-hjemmeside. Det ’nye’ Pulse er optimeret til IE 10 på tablet-enheder, men fungerer i alle moderne browsere.

Med IE 10s nye user interface, der udnytter den fulde skærm til visning af hjemmesider og leverer en ultrahurtig og flydende touch-oplevelse, vil brugerne opleve en mere dynamisk og flottere version af Pulse sammenlignet med den oprindelige app-version – og Pulse til IE 10 er dermed et rigtig godt eksempel på, hvordan vi kommer til at opleve internettet fremover.

Læs mere om Pulse-projektet på Microsoft News Center og på Exploring IE bloggen. Se også demo-videoen af Pulse til IE10 her – eller prøv Pulse til web her www.pulse.me. Oplev Pulse til IE 10 ved at hente prøveversionen af Windows 8 her.

VH. Katrine Prien, a-kaprie@microsoft.com