Windows Server 2012 er skyens styresystem

Microsoft har netop lanceret Windows Server 2012 – skyens første operativsystem - en moderne platform til fremtidens applikationer og enheder.

Windows Server 2012 gør nemlig ikke blot virtualisering nemmere for organisationer og virksomheder, men bygger også et solidt fundament, så de reelle fordele, både ved private og hybrid cloud services, kan høstes.

”Windows Server 2012 er grundlaget for, at virksomhederne bedre kan imødekomme fx consumerization of it og for alvor drage fordelene af en hybrid sky. Windows Server 2012 er den første platform, der kombinerer netværk, virtualisering, storage og meget mere,” siger Claus Petersen, produktchef for server og private cloud i Microsoft Danmark.

Windows Server 2012 tilbyder det bedste i skyen til virksomheder i alle størrelser

Operativsystemer er hjertet i al it, og med Windows Server 2012 får operativsystemet nu en renæssance i en verden med cloud services, big data og enheder forbundet uafhængigt af tid og sted. Windows Server 2012 byder på en række nye muligheder, som fx:

  • “Cluster aware updating”
  • System management med mulighed for at bygge og rulle applikationer ud
  • Sikring af opdateringer af flere servere i en enkel og repetérbar proces
  • Samkøring af flere netværkskort på samme server

Et TCO whitepaper blandt 70 af de første kunder på Windows Server 2012 viser, at kunderne i gennemsnit forventer en reduktion i nedetiden på 52 procent, og at de enkelte arbejdsprocesser bliver 41 procent hurtigere. I alt bliver medarbejderne dermed mere produktive, idet hver medarbejder sparer 15 timer om året.

Læs mere om Windows Server 2012 og Cloud OS på Microsoft Blog her.

Mvh. Claus Petersen, produktchef for server og private cloud i Microsoft Danmark