HBO Nordic, Viaplay, SF Anytime, Karaoke, SkyDrive, LIVESPORT.TV ja Deezer saapuvat Xbox 360:lle

Microsoft julkisti tänään yli 40 uutta viihdesisältökumppania, jotka saapuvat yli 40 maan Xbox LIVE -palveluun kevääseen 2013 mennessä. Tämä on osa Xboxin jatkuvaa panostusta televisio-, elokuva-, urheilu- ja musiikkisovellusten valikoiman laajentamiseen ja kehittämiseen ympäri maailman.

Suomalaiset Xbox 360 -peli- ja viihdejärjestelmän omistajat pääsevät kevääseen 2013 mennessä, alkaen tänään, nauttimaan seuraavista Xbox LIVEn sovelluksista ja sisällöistä*:

• Deezer
Deezer-sovelluksella voit kuunnella rajoittamattomasti tuhansia, eri artistien ja teemojen mukaan luotuja radiokanavia. Voit myös hallinnoida omaa Deezer-kirjastoasi: etsiä kappaleita ja lisätä niitä soittolistoihisi. Voit myös lisätä levyjä sekä kuunnella omia MP3-tiedostojasi lataamalla niitä Deezeriin tietokoneestasi.

• HBO Nordic
HBO Nordic -sovellus tuo tarjolle HBO:n huippusarjoja kuukausitilauksena. Tilauksella saat katsottavaksi kaikki jaksot ja tuotantokaudet suosituista sarjoista, kuten Game of Thrones, True Blood, Sinkkuelämää ja Sopranos.

• Karaoke
Karaoke tarjoaa Xbox LIVEn kautta pääsyn yli 8000 kappaleeseen aina uusimmista hiteistä vanhoihin klassikoihin. Avatar-hahmosi ottaa lavan haltuun ja laulaa täydellisen lavarekvisiitan ja taustabändin kanssa. Xbox SmartGlassin avulla toistat, lopetat, pysäytät ja tutkit kappalelistoja, sekä lisäät suosikkibiisisi soittolistalle jonoon. Kappaleita ei tarvitse ladata vaan ne alkavat välittömästi suoratoistona luoden vahvan karaokekokemuksen.

• LIVESPORT.TV
LIVESPORT on jännittävä uutuuskanava, joka tarjoaa kaikille urheilun ystäville katsottavaa urheilumaailman huipulta: eurooppalaisia ja eteläamerikkalaisia jalkapalloliigoja, snookerin MM-sarja, Australian AFL-jalkapalloliiga, squashin PSA-sarja, kamppailulajit, käsipallo, darts, hockey, tennis, rugby union, rugby league ja biljardi. Tarjolla on lisäksi useita yksittäisiä urheilutapahtumia esimerkiksi nyrkkeilyssä.

• SF Anytime
Huippuluokan elokuvasovellus SF Anytime tarjoaa upean valikoiman elokuvia tilattavaksi suoraan Xboxiin ja katsottavaksi mukavasti kotosalla. Tarjolla on tuhansittain TV-ohjelmia ja elokuvia sekä tavallisessa että teräväpiirtotarkkuudessa.

• SkyDrive
SkyDrive on paikka, jonne voit tallentaa tiedostosi ja saada ne siten käyttöösi lähes mistä tahansa laitteesta. Xboxin SkyDrivella voit helposti katsella valokuviasi ja videoitasi televisiossa. Voit myös toistaa kuvia myös diaesityksinä, sekä sinulle jaettuja valokuvia ja videoita. Lisätietoja SkyDriven blogissa.

• Viaplay
ViaPlay-sovellus tarjoaa jännittävän sekoituksen televisio-ohjelmia ja tilattavaa sisältöä, kuten elokuvia, lapsille tarkoitettua sisältöä ja urheilua. Käyttäjät voivat katsella mahtavaa urheilusisältöä, kuten tärkeitä kansainvälisiä tapahtumia.

Xbox LIVEstä ovat saatavana myös aiemmin julkistetut sovellukset ja sisällöt:

• Dailymotion
• Headweb
• Internet Explorer
• MUZU
• NBA Game Time
• Netflix
• Xbox Music
• Xbox Video
• WSJ Live

Täydellinen luettelo tänään julkistetuista yli 40 maailmanlaajuisesta kumppanista löytyy Major Nelsonin blogista. Pidämme sinut ajan tasalla, kun lisää maailman johtavia viihdesisällön toimittajia saapuu Xboxille.

Lisätietoja löydät osoitteesta Xbox.com ja Facebookista Xbox Suomi.

Lisätietoja, vain lehdistö:

Jarno Kallunki-Mättö, Microsoft Oy, p. 050-9195381, i-jakall@microsoft.com

* Sovellukset saattavat vaatia Xbox LIVE Gold -jäsenyyden ja/tai muun tilauksen tai maksun. Xbox SmartGlass on saatavilla Windows 8:lle, Windows Phonelle, iOSille ja Androidille. Lisätietoa http://www.xbox.com/smartglass. Kinect-toiminnot ovat käytettävissä tietyn Xbox LIVEn sisällön kanssa, ja ne vaihtelevat ominaisuuden ja maan mukaan. Lisätietoja ja saatavuustiedot http://www.xbox.com/live.

Tietoja Xboxista
Xbox on Microsoftin huippuluokan viihdepalvelu televisiolle ja puhelimelle sekä PC:lle ja tabletille. Se tuo ulottuvillesi parhaat ja suosituimmat pelit sekä yhden maailman suurimmista valikoimista musiikkia, elokuvia, televisio-ohjelmia ja urheilua. Xbox 360 -konsolin Kinect toi olohuoneisiin täysin uudenlaisen tavan pelata pelejä ja löytää viihdesisältöjä – ilman ohjainta. Lisätietoja Xboxista on osoitteessa http://www.xbox.com.

Tietoja Microsoftista
Vuonna 1975 perustettu Microsoft (Nasdaq ”MSFT”) on maailman johtava ohjelmistojen, palveluiden ja ratkaisujen toimittaja, joka auttaa tietokoneen käyttäjiä yrityksissä ja kotona hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuudet.