De topp 5 mest lästa artiklarna under Februari

Efter att ha gått igenom besöksstatistiken har jag fått fram följande artiklar som de 5 mest lästa under Februari månad 

1. Här finner du alla tillgängliga e-learning kurser för Microsoft CRM

Det finns en massa e-learning kurser som är tillgängliga och du kan börja på en gång. Katalogen och priser hittar du på länken nedanför, för partners med en Service Foundation Plan finns det möjlighet till obegränsad access till dessa. Hör med din Microsoft kontakt för mer info.  

2. Ett Whitepaper om hur du skalerar Microsoft CRM upp till 250 användare

Jag får ofta frågor om vad som krävs av maskinvara för att kunna köra Microsoft CRM, här hittar du ett Whitepaper som beskriver detta på ett bra sätt.

3. 4 sätt att skapa Many to Many förhållande i Microsoft CRM

Att skapa Many-to-Many förhållanden är ett önskemål från både slutkunder och partners som jag hör ofta, här finner du en rad olika sätt att åstakomma just det.

4. Ytterligare en Skandinavisk blog !!

Våra partners har börjat vakna när det gäller bloggar, här har vi en av våra partners som precis har börjat. Bloggar är ett mycket enkelt sätt att dela med sig av sin kunskap och på så sätt differentiera sig från sina konkurrenter. Jag återkommer i ett senare inlägg om hur man går tillväga för att starta en egen blog.

5. Bygg in versionshantering i Microsoft CRM 

Det är väldigt enkelt att göra förändringar i Microsoft CRM och därför viktigt att ta vara på den tidigare konfiguration utifall att en rollback skulle vara nödvändig. Här har du en beskrivning på hur du kan åstakomma just detta.

- David Orlander