Windows 8.1 Enterprise Preview klar til test i virksomheder

For lidt over en måned siden frigav vi Windows 8.1 Preview. Fra i dag tilbyder vi så vores virksomhedskunder at teste Windows 8.1 Enterprise Preview. Dermed er det muligt at afprøve de mange Nye funktioner i Windows 8.1 Enterprise Preview i virksomhedens egen it-infrastruktur. På den måde er man forberedt på den generelle tilgængelighed af Windows 8.1 Enterprise. De nye funktioner fokuserer bl.a. på mobilitet, sikkerhed, management og virtualisering. Nogle af funktionerne fra Windows 8.1 Enterprise, der kan testes, er:

  • Windows To Go Creator – tag Windows med på et USB-drev
  • Start Screen Control – gør det muligt for it-afdelingen at sikre, at
    startskærmene på virksomhedens enheder har et ensartet udtryk, uanset hvilke
    apps medarbejderne har brug for
  • DirectAccess – sikker adgang til virksomhedens netværk uden brug af VPN
  • AppLocker – it-afdelingen kan øge sikkerheden ved at begrænse brugeres eller grupper af
    brugeres adgang til forskellige filer og apps

 

Derudover er det muligt at teste funktioner i Windows 8.1, som vi introducerede på TechED 2013. Det er bl.a. Assigned Access, Inbox VPN Clients, Workplace join og Remote business data removal. For mere information om funktionerne i Windows 8.1, klik her.

Supporten for Windows 8.1 er den samme som for Windows 8, der supporteres til 1. oktober 2023. Alle virksomheder, der bruger Windows 8 nu, har to år til at opgradere til Windows 8.1 (fra den er officielt tilgængelig) for også fremadrettet at have adgang til Windows 8-supporten. Jeg kan derfor kun opfordre virksomheder til at teste Windows 8.1 Enterprise Preview allerede nu!

For flere informationer, læs den engelske blogpost her.

Vh. Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows i Microsoft Danmark (mthansen@microsoft.com).